John Terry är redo att förvandlas till en av många ägarna mot Chelsea!?

Den mångårige Chelsea-ägaren Roman Abramovich går inom pension hemmahörande i de som regerande europamästarna efter sanktioner kontra ryska oligarker p.g.a. situationen inom Ukraina. Är faktiskt är svårigheten personer för att har fått ny mot Chelsea.

I överensstämmelse med Reuters är bland kandidaterna mot den nya ägaren resten av Chelsea John Terry. 41-åringen för att spelade inom klubben inom 19 12 månader dessutom växte till en av många de som massiva för att hade den “blåa” tröjan. Inom det finns en sådan gissa jag skulle inte Terry slå sig ihop i form av amerikanska affärsmän Steve Paljuka dessutom Larry Tanebaum.

Paljuka stolt äger Boston Celtics dessutom är delägare inom Atalanta. I fråga om pojken tar genom Chelsea bör mannen överlämna sin del inom Atalanta. Tanebaum stolt äger som företag dessutom stolt äger även Toronto Raptors.

“Jag har kunskap eller färdighet i få att tro Chelsea-fansen är benägna att Steve dessutom jag fast beslutna är benägna att konstruera ett grupp som kan är benägna att slåss i fråga om alla de titlar, utöver konstruera den modernaste sektorn, göra investeringsprocess inom vår akademi dessutom damlag”, uttalas kanadensaren dessutom infört är benägna att Terry jag skulle inte vara involverad inom så mycket som projektet.

Leave a Reply