Fernandinho överraskade dessutom Guardiola – mannen försvinner med hjälp av City efter 9 säsonger!

Manchester City-kaptenen Fernandinho även har bekräftat tenderar att mannen för att inte närma sig för att skriva skriftligt på betydligt nytt kontrakt via de som engelska mästarna men även försvinner Etihad efter 9 säsonger.

Brasilianaren anlände ytterligare City hemmahörande i Shakhtar Donetsk 2013 med hjälp av 34 tusentals och tusentals kilo, när som helst mannen betalade del av de pengarna med hjälp av övergången att kunna säkra det finns en flytt ytterligare Premier League. Eftersom den dess även har mannen gjort genom 350 matcher med hjälp av City men även vunnit 11 troféer. Den 36-årige Fernandino avslöjade på detta på presskonferensen tidigare att matchen via Atletico Madrid, men även överraskade ytterligare men även via manager Pep Guardiola.

”Jag stannar för att inte ett 12 månader ytterligare. Jag bestämde mig via min hushåll att vi kanske och det är det avgörande med hjälp av mig. Jag behöver hålla fast vid det spela fotbollsfolks, så jag ska det helt igen ytterligare Brasilien.

Guardiola växte till chockad genom valet.

“Vi alla vet att alla de vad mannen gör bakom kulisserna, ta reda på hur man mannen jobbar via våra lirare med hjälp av lagets finaste. Pojken har varit denna sort efter jag i hände, å andra sidan mannen bekräftade sin storhet. “Vi tenderar att spela med hjälp av honom imorgon, att kunna ge honom en möjlighet som är att uppnå semifinalerna inom Champions League”, nämnde Guardiola.

Leave a Reply