City förblir obesegrade inom det finns en match på den punkten av det finns en incident via Atletico, Liverpool via det finns en målshow på “Anfield”

0

[ad_1]

Den 2 engelska favoriterna, Manchester City men även Liverpool, gick vidare ytterligare semifinalerna inom Champions League, men även fortsatte som race för att de som lett så mycket som säsongen.

City efter den hårda 1-0-segern genom Atletico inom Manchester, på “Wanda Metropolitano” förblev obesegrade men även 0:0 räckte med avsikt att de kanske vara bland de många 4 finaste, då istället Liverpool efter 3:1 bortasegern på Benfica spelade det finns en intressant 3:3 oavgjort via portugiserna beseglade sin betyg.

Atletico hade varit för att inte lika defensivt för att inom första sträckan men även hade sina chanser, framför allt hela genom Antoine Griezmann, då istället City kan ha tagit ledningen förtidig varje gång Ilkay Gundogan träffade stolpen. Atle satte av ytterligare ansträngning till att börja med resten av olika halvlek, så hade olyckligt för att lyckas med Edersons mål som.

Nervositeten men även otåligheten mellan den 2 lagen exploderade inom toppen resten av matchen, varje gång Felipe fällde Phil Foden, men även Stefan Savic försökte lyfta engelsmannen men även förmedla honom ifrån planen. Efter på detta växte till som det finns en allmän kombinera på planen, Savic avveckla via gult övergående, men även Felipe via rött övergående.

Inom Liverpool växte till som dock, ytterligare distinktion ifrån Madrid, ganska mycket av mål som. Ibrahima Konate inom den 21:a matchminuten gjorde sitt olika mål som gentemot Benfica för att stödja ledningen för att stödja de som “röda”, med avsikt att Benfica jag skulle inte kvittera hela genom Gonzalo Ramos inom den 32:a minuten. Roberto Firmino “slog” inom den 55:e men även 65:e minuten för att stödja det finns en ledning på 3:1 för att stödja värdarna, tidigare än Benfica reducerade hela genom Roman Jaremchuk inom den 73:e minuten, men även inom den 82:e minuten kvitterade den talangfulle uruguayanen Darwin Nunez ytterligare 3:3.

CHAMPIONS LEAGUE, 1/4 FINAL, MEMORANDUM

Atletico Madrid – Manchester du kan vara 0: 0, första matchen 0: 1, ett fullständigt 0: 1

Liverpool – Benfica 3:3, första matchen 3:1, ett fullständigt 6:4