Chelsea hade varit på den punkten av ett mirakel, dock Benzema avgjorde gång

0

Real Madrid dessutom Chelsea spelade det finns en fantastisk match, dessutom “kungarna” efter förlängning lyckades bära sig åt semifinal inom Champions League.

Chelsea startade ursinnigt ifrån börja dessutom tog ledningen inom den 14:e minuten via ett mål som resten av Mount. “Blues” spelade via överdriven djup, skapade en mängd chanser, dessutom inom den 50:e minuten gjorde Rudger efter det finns en hörna 0:2.

Werner blandade Reals skydd effektivt inom den 75:e minuten dessutom ökade åt 0:3, ett konsekvens för att inom som det ögonblick som bars resten av Chelsea inom semifinalen.

Tio min tidigare att toppen framgick Modrics magiska assist Rodrigo, för att satte slutresultatet 1:3 dessutom tog matchen åt förlängning.

Ytterligare sist hade varit avgörandets man återigen Karim Benzema, för att inom den primära förlängningen gjorde ett mål som assisterad resten av Vinicius.