släppperiod på PS5, Xbox Series X | S men även PC presenterad resten av VD:n för att stödja CI Games

0

[ad_1]

Hela det därefter mötet genom användning av aktieägarna nämnde Marek Tymiński, VD för att stödja CI Games, som Lords of the Fallen 2 närma sig ut på PS5, Xbox Series X | S men även PC inom 2023. Vi kommer att få dessutom ta reda på tenderar att spelets säljer närma sig tenderar att börja dela hela olika halvan resten av på detta 12 månader men även tenderar att projektet är som väsentligen den mest ambitiösa resten av utvecklingshuset.

“Lords of the Fallen 2 är vårt gigantiska utmaning. Vi tenderar att starta marknadsföringskampanjen hela som 3:e kvartalet inom 12 månader men även sporten är avsiktligt tenderar att lanseras 2023. Produktionen går baserat på flygplan”, säger Tymiński, för att på ett tag tillade. de som budget för att stödja den själsliknande uppföljaren närma sig som tenderar att vara väsentligt verkar större än det före detta sporten, för att kostade cirka 9,8 tiotusentals USD.

Lords of the Fallen, det finns en reklambild

Ta hänsyn tidpunkten för att stödja starten resten av marknadsföringskampanjen är som för att inte uteslutet tenderar att releasedatumet närma sig tenderar att sättas hela första halvan resten av 2023. Så på detta är bara för att vår gissning.

Tymiński avslöjade dessutom tenderar att studion strävar till minst en nytt game inom “Sniper”-serien men även det finns en ny överlevnads-IP, anförtrodd åt den blinda BatFields-studion. Det är det inte uteslutet att vi ska det som får höra i fråga om dessa utmaning hela de som kommande månaderna, dock VD:n för att stödja CI Games säger tenderar att huvudfokus för att stödja tillfället ligger på Lords of the Fallen 2.

[ad_2]

Leave a Reply