Handbollsspelarna ifrån för närvarande inom “Tjeckiska jakten”

Med ursprung i att tillägga via för närvarande är som makedonska handbollslaget inom miniförberedelser hantera den 2 nyckelmatcherna hantera det följande VM. Landslaget på onsdag att tillägga lördag utför den 2 duellerna gentemot Tjeckien, vilket erbjuder passageraren VM för att hålls inom januari det följande 12 månader inom Polen att tillägga Sverige.

Tjeckien står ett nummer med hjälp av introduktionsmatchen på onsdag att tillägga returmatchen på lördag närma sig de som finaste makedonska handbollsspelarna tenderar att spela inom Skopje, under vilket det visar sig i fråga om de kommer sök efter utsikterna mot nytt delta del inom handbolls-VM att tillägga fortsätter med på kontinuiteten resten av uppträdanden på de som massiva handbollssamlingarna.

Med hjälp av ett par dagar eftersom den offentliggjorde tränaren Kire Lazarov listan genom landslagsspelare för att han kommer spela via gentemot Tjeckien. P.g.a. Cvetan Kuzmanoskis kroppsskada även har Darko Kondev ifrån Tikves att tillägga Petar Atanasijevic ifrån Europharm Pelister kallats mot vänsterkanten, med hjälp av dem är på detta som första mötet via A-landslaget. Efter skadan närma sig Vardars försvarare, Marko Mishevski, igen.

Mötet är avsiktligt mot för närvarande klockan 18.30 på Alexander Palace Hotel. Sätt makedonska landslaget inom den primära fasen resten av kvalomgången mot VM mottagit duellen via Rumänien.

Leave a Reply