Nintendo Switch Sports, det finns en stor traileröversikt funktionerna inom sporten

Nintendo släppte den traditionella Översikt Trailer dessutom för att stödja Nintendo Switch Sportsvia det finns en video på genom 5 min för att förklarar inom detalj spelfunktioner levereras till Nintendo Switch, släpps den 29 april 2022.

Trailern undersöker spelets vanliga konstruktion dessutom hela antal discipliner för att stödja Nintendo Switch Sports, tillkännages med releasedatum och detaljer på Nintendo Direct inom februari. För att vi har varit försedd med betraktat är dessa 6 discipliner ingår på lansering inom sporten:

  • Tennis
  • Bowling
  • Chanbara
  • Fotbollsfolks
  • Badminton
  • Volleyboll

Inom videon vill vi metoder till fungerar de som de som antal sporterna, hela grundade till 1 speciell programvara resten av Joy-Con med avsikt att simulera rörelserna inom de som antal grenarna dessutom via applicering resten av en tillägg såsom band med avsikt att anknyta dem ytterligare benen dessutom extra.

Utöver de som 6 grundgrenarna närma sig det finns en 7:e sportaktiviteter är benägna att läggas ytterligare redan genom loppet av årstiden efter sommaren via gratistillägget tillägnat golf å andra sidan olika närma sig på ett tag för att två nya sporter även har redan upptäckts resten av det finns en dataminerare, vilket metoder till och extra öka troligen närma sig på ett tag, tillsammans med utan kostnad uppdateringar dessutom extra.

Nintendo Switch Sports inkorporerar lokal dessutom online- multiplayer, via direkta utmaningar dessutom ligor är benägna att bära del resten av, via ett program för att stödja spelares utvecklingsmöjligheter mellan multiplayer dessutom singelspelare. Kommer du att kunna lära dig extra i fråga om sporten hela genom är benägna att läsa vårt prövad av Nintendo Switch Sports.

Leave a Reply