Leicester City vs Crystal Palace Idéerna men även idéerna

De som engelska Premier League återkommer genom användning av det finns en ny uppsättning armaturer för att Leicester City spela ett gäng anger orsak Crystal Palace på King Power Stadium på söndag.

Eagles går komma in inom matchen genom användning av det finns en segerserie på två matcher men även närma sig för att söka runt sin 3:e raka seger anger orsak första gången eftersom den 2020.

Leicester hölls för tillfället mot det finns en händelselös oavgjord mållös resten av PSV Eindhoven inom den primära omgången resten av deras UEFA Konferensligan kvartsfinal på torsdag.

De som poppar för tillfället är ögat emot Premier League, genom vilket de helt enkelt även har förlorat det finns en direkt på sina 5 mest uppdaterade matcher men även tagit tre segrar men även det finns en oavgjord.

Genom användning av 37 den bästa poängen… på 28 matcher ligger Leicester på tionde tillräckligt med utrymme inom poängtabellen, scen på den bästa poängen… genom användning av söndagens vänner, i fråga om än genom användning av två matcher vistelser.

Crystal Palace nekade för tillfället Arsenal en placering bland de många 4 största hela genom är benägna att gå mot det finns en eftertrycklig 3-0-seger.

Eagles är för tillfället är obesegrade på sju matcher men även även har tagit 5 segrar men även två oavgjorda eftersom den de som fel genom användning av 1-0 emot Chelsea inom februari.

Då å andra sidan Palace närma sig är benägna att försök att upprätthålla bollen inom rullning, närma sig det följande åsikt det finns en motståndare för att de som för att inte även har lyckats besegra på 5 konferenser, förlorat men även tagit två oavgjorda eftersom den det finns en 4-1-seger 2019.


Leicester City vs Crystal Palace  men även nyckelsiffror

  • Leicester är redo att skryta genom användning av ett litet övertag inom denna match, genom användning av 29 positiva faktorer med ursprung i de som mest uppdaterade 76 mötena.
  • Palace även har plockat två färre positiva faktorer genom denna era, då däremot bytet även har delats på 20 händelser.
  • Foxes är obesegrade inom sina 5 mest uppdaterade konferenser genom användning av Palace men även även har tagit tre segrar men även två oavgjorda eftersom den det finns en 4-1-förlust 2019.
  • Palace går komma in inom söndagens match obesegrade på sju matcher men även övertagande 5 positiva faktorer men även två oavgjorda.
  • Leicester kan obesegrade inom sina mest uppdaterade sju hemmamatcher genom tävlingar, men även även har tagit 4 positiva faktorer men även tre oavgjorda eftersom den det finns en 3-2-förlust emot Tottenham inom januari.

Leicester City vs Crystal Palace förutsägelse

Patrick Vieira även har styrt det finns en spektakulära överlämna på Palace, för att ligger nionde inom tabellen. Då å andra sidan Leicester även har uthärdat det finns en underväldigande kampanj, går de som komma in inom matchen genom användning av ett antal förmågor inom världsklass genom planen. Foxes bör utöka sin dominans inom denna match men även avsluta gästernas obesegrade löpning.

Förutsägelse: Leicester City 2-1 Crystal Palace.


Leicester City vs Crystal Palace speltips

Idéerna 1: Konsekvens – Leicester City.

Idéerna 2: Sporten ska ha genom 2,5 mål som – Säker (Tre resten av de som mest uppdaterade 5 mötena mellan den 2 mötena även har gjort tre eller fler mål som).


Leave a Reply