Black Ops 4 för att stödja Nintendo Switch dyker citerar på Activisions webbplats online, närma sig snabbt? –

Call of Duty: Black Ops 4 är redo att komma citerar Nintendo Switchsom ett resultat av titeln dessutom sågs för att stödja Nintendo-konsolen på officiella webbplats online tillägnad Activisions onlinesupport, vilket föreslår är benägna att ett förmodligen hävda närma sig snabbt.

Problemet är aningen bisarr: tillsammans med är benägna att för att inte ha nämnts helt inom officiell form resten av Activision Blizzard, är Call of Duty: Black Ops 4 ett någotsånär “gammalt” game, för att släpptes 2018, så det är det förvånansvärt är benägna att sätt kan vara till saker för att stödja det finns en portering på Nintendo Switch som ersättare för att stödja mer moderen kapitel eller Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Black Ops 4, den officiella sidan för att utställning Nintendo Switch mellan plattformar

Utöver på detta närma sig svårigheten i fråga om den tekniska genomförbarheten resten av är benägna att ändra game mot Nintendo Switch, vilket inom hela omständigheter för att inte måste utgöra ett oöverstigligt motstånd, ta hänsyn olika portar för att Kyoto-husets maskin är faktiskt även har vant oss på.

För att rapporterats dessutom på ResetEra diskussionsbräde, sajten på officiell onlinesupport Call of Duty: Black Ops 4 rapporterar även Nintendo Switch bland de många plattformar för att stöds, komplett via det finns en onlinetjänst som kan vara energisk för att stödja tillfället. Tydligt är redo att sätt vara ett okomplicerat felet, dock på detta skulle inte ha stoppat spekulationerna i fråga om det finns en möjlig presentation för att är redo att äga rum genom ett hypotetiskt Nintendo Direct-kommande. Låtlektioner oss är faktiskt förmedla sätt så mycket som för att ett berömmelse.

Leave a Reply