Närma sig Wimbledon att förbjuda Medvedev tenderar att uppträda även när mannen “erbjuder nämner” Putin?

0

Den förmodligen den mest prestigefyllda tennisturneringen på planeten, Wimbledon, närma sig med all sannolikhet för att inte att acceptera ryssen Danil Medvedev, och använder inte en även hans landsmän, för att delta inom 12 månader på “All Storbritannien Clubs” banor. Media på Ön utropar tenderar att ledarna anger orsak Wimbledon funderar på att förbjuda Medvedev tenderar att uppträda, även när de som “erbjuder nämner” i fråga om Vladimir Putin, dvs offentligt bekräftar tenderar att de som för att inte stödjer hans avsikter i fråga om det finns en armé invasion resten av Ukraina.

Myndigheterna inom UK fruktar tenderar att i fråga om någon person resten av de som ryska eller vitryska tennisspelarna vinner Wimbledon så närma sig de som tenderar att blåsa inom visselpipan i fråga om Vladimir Putin.

“Vi behöver vara säker på att de som för att inte kommer att få kontantbelopp hemmahörande i Putin, å andra sidan undertiden behöver vi vara säker på att mannen för att inte erbjuder dem betydligt hjälp”, säger sätt brittiska idrottsministeriet.

[ad_2]

Leave a Reply