Är benägna att överge namnet är det finns en hot, så EA Sports FC är redo att göra som, för att stödja det finns en analytiker

Sätt förstärker tanken för att EA ta hänsyn till överge FIFA-namnet för att stödja hans berömda serie fotbollssimuleringar, för att i överensstämmelse med säkert rykten jag skulle inte vara kapabel att börja dela känd som EA Sports FC för att stödja det följande upplagor: den allmänt kända analytikern Piers Harding-Rolls hävdar är benägna att det finns en sådan flytt är redo att vara riskabelså som är redo att ha liten inverkan på spelets exakta framgång.

Den exklusiva relationen mellan EA men även FIFA även har för att stödja länge eftersom den spruckit, vilket är redo att leda mot är benägna att den amerikanska utgivaren alldeles men även hållet överger på detta varumärke inuti det finns en snar framtid. I enlighet med historier de som mest uppdaterade månaderna ser ut som om EA-ledningen låt oss med ordet FIFA mer som en begränsning än en styrkamest sannolik möjliggöra de som höga förvaltningskostnaderna och så de ömsesidig för att ska tecknas, på grund av detta faktum är som uppnåelig är benägna att serien närma sig för att ändra titel inuti det finns en snar framtid.

Även när som finns dem som hävdar som FIFA 23 kommer inte att byta namni överensstämmelse med Jeff Grubb men även olika jag skulle inte serien vara kapabel att känd som EA Sports Football Club inuti det finns en snar framtid, eller EA Sports FC. Marknadsanalytikern Piers Harding-Rolls hemmahörande i Ampere Analysis, intervjuad resten av GamesIndustry.biz, förklarade är benägna att “är benägna att överge FIFAs varumärke är ett riskabelt strejker ur ekonomiska synvinkel, så som öppnar dessutom för att stödja nya möjligheter för att stödja EA”.

Den viktigaste faran är tydligt brist på sikt resten av varumärket, specifikt för att stödja extra avslappnade kunders som kan vara mycket mindre att vara uppmärksam tillgänglig på marknaden, för att utsatta för för att inte uppfatta det exakta är benägna att sporten även har bytt namn eller inom alla de omständigheter för att inte märker ankomsten resten av som nya fotbollsspelet via ett annat namn.

Men den är säkert tillhandahålls resten av sannolikheten att ta en position del av de som sparade de kontanter i ett försök att kompensera för att stödja synlighet men även inom olika sektorer: “Jag förväntar sig mig är benägna att EA närma sig för att manövrera för del av besparingarna inom termer resten av licenser i ett försök att spendera på extra kommersiella, möjligtvis via följeslagare inuti fotbollsindustrin, inom i ett försök att kompensera för att stödja den eventuella nedgången inom sikt”.

Det finns en en annan hot är är benägna att ett annat spelet är redo att anta FIFA-valören inom titeln, vilket är redo att vädja till många kunders, men även detta är ej inget särskilt förutsägbart inom nuläget. Olika möjligheter ges inom alla de omständigheter resten av verkar större {flexibilitet} för att stödja EA, för att är redo att göra investeringsprocess men även exploatera som nya namnet annorlunda även inuti exempelvis eSportsområden.

Leave a Reply