Sony dessutom Konami, dödshot kontra utvecklaren för att antog förvärvet

0

[ad_1]

Den eventuella förvärv Resten av Konami ifrån Sony {är ett ämne} för att även har funnits inom ett antal veckor, förnämligast inom samband i form av information relaterade åt nya Microsoft-köp, å andra sidan till debatt för sätt på Twitter kostade utvecklaren Gavin Stevens det finns en chockerande summa kontantbelopp. dödshot.

Stevens gjorde inget bortsett från är benägna att leverera det finns en pekpinne ifrån de som mest uppdaterade ryktena i fråga omSonys förvärv av en populär Konami-serie att komma ihåg vad för att jag skulle inte inträffa i fråga om de som intellektuella egenskaperna hos hemmet där Metal Gear Stabil dessutom Silent Hill har fått det finns enPlayStation exklusivtskära ut olika plattformar.

“Jag inte har fått annat än angrepp genom loppet av de som mest uppdaterade tjugofyra timmarna”, skrev utvecklaren. “Massor av dödshot, åt dessutom i form av en individuell skickade mig foton på värdelös att av ungar säger att som är vad för att jag skulle inte inträffa i form av min dotter. Som även har gjorts upprepade gör ett försök är benägna att hacka mina sociala medieprofiler dessutom extra.”

Stevens uttalas är benägna att mannen dessutom hans hushåll hade blivit förolämpade på antal webbsidor dessutom diskussionsbräde, alla delar så att mannen för att inte specificerade är benägna att hans inlägg relaterade åt sätt eventuella förvärvet resten av Konami de som hade varit för att inte läckor eller ryktenutan ut en bara för att hans åsikt.

Pojken raderade av den anledningen som dessa tweets, ohälsosamt i fråga om ursäkt åt dem för att hade misstolkat hans fras dessutom lovade är benägna att vara tydligare varje gång betydligt jämförbara jag skulle inte inträffa gång förr eller senare, å andra sidan i samma veva uttalas mannen är benägna att mannen hade varit äcklad resten av attackerna dessutom deras våldsamhet, för att inte helt för att visa åt polisen.

[ad_2]

Leave a Reply