Halo, 343 förklarar varför Ta tag i Chief övertagande resten av sig hjälmen inom tv-serien

0

[ad_1]

För att du kan absolut även har hört, Ta tag i Chief övertagande oavbrutet samt gärna borthjälm inom TV serie Resten av Halo samt efter kritiken hemmahörande i fansen även har 343 Industries beslutat för att klargöra skälen ytterligare på detta .

Huvudperson inom det finns en skivlansering på Paramount +, Halo-serien du tar bara några få konstnärlig frihet jämfört i form av game, vanligtvis i form av support av olika medier relaterade ytterligare franchisen.

“Med hjälp av följare resten av vårt utökade universum, för att även har läst The Omständigheter of Reach samt olika medier centrerade på figuren Ta tag i Chief, sanningen det karaktären övertagande resten av sig hjälmen det är det inget nytt: romaner samt serier även har oavbrutet tillåtit den sortens berättande”, lyder studieinlägget.

“Som hade varit det finns en tydligen sådan uppfinningsrik val av för att stödja TV-serien Halo, en gång vi tittar på varumärkets anpassad samt sätt finns motstridiga åsikter i fråga om huruvida sätt hade varit tillåtet för att vidta åtgärder eller för att inte.”

“Ett andra för att det är det inte det finns en handlingspunkt eller ens det finns en avslöjande resten av Ta tag i Chiefs en blick, helt en metod att informera om sin historiskt förflutet, samt just resten av den förklaringen bör sätt vara betydligt meningsfullt. Vilket dessutom förklarar varför sätt pågår inom den primära. . del: det är det inte det finns en twistså det finns en avsiktsförklaring.”

En teknik att illustrera mänsklig åsikt resten av karaktären, kort meddelat, för att “ger grunden för att stödja det finns en ny gloriehistoria som kan är benägna att berättas hela genom de som kommande åtta avsnitten samt närma sig är benägna att specialiserat sig i idéer för att identificat ion samt självupptäckt (…), på vad sätt egentligen betyder att vara människa.”

[ad_2]

Leave a Reply