Guardiola: Ten Hague är det finns en fantastisk , United kommer inte att göra är benägna att göra ett felet i fråga om de som övertagande i form av honom

0

Eric Ten Haag är tränaren för att anses vara segerkandidaten på Manchester Uniteds bänk genom loppet av denna era, men även Pep Guardiola, för att leder stadsrivalen för att stödja “de som röda djävlarna”, nämnde är benägna att United för att inte närma sig är benägna att göra ett felet i fråga om de som övertagande i form av holländaren .

Guardiola känner honom ordentligt Tio Haag för att stödja på den tidpunkt då pojken hade varit för att stödja Bayern ledde Ten Haag reservlaget mot det stora med ursprung i München.

“Jag tycker är benägna att Ten Hague är det finns en fantastisk men även United kommer inte att göra du kommer att behöva bristfällig är benägna att förmedla i form av honom. En gång jag hade varit inom Bayern hade vi stadigt kontakt, det är det extremt enkla metoder till blygsam mannen är. Som räcker i form av är benägna att låt oss resultaten av Ajax men även sätt den här typen lagets game men även att greppa vilken mer eller mindre av . “Pojken är det finns en för att fotbollsspelare älskar, då däremot fansen tycker i fråga om kolla in hans grupp”, nämnde Guardiola.

Vi ämna påminna er i fråga om är benägna att Ralph Ragnik togs för att det finns en tillfällig ett svar resultat i mot den tipsa resten av säsongen, men även eftersom den närma sig det finns en ny strateg på rodret inom United, för att stödja är faktiskt är Ten Hague segerkandidat.

[ad_2]

Leave a Reply