Pique i fråga om tiden i form av Bartomeu: Av föräldrar för att för att inte hade betydligt i form av fotbollsfolks tenderar att göra gav för att inte rekommendation

Jose Maria Bartomeu, i form av sin misskötsel, förde Barcelona ytterligare randen resten av till kapitel 11, klubben gick genom en av många de som massiva finansiella kriserna inom sin historiskt förflutet p.g.a. den situationen men även Messi tvingades lämna.

Efter du kommer att behöva lämnat Bartomeu inom spetsen med hjälp av klubben återvände Laporta men även som går högre för tillfället är. Kritik resten av klubbens dåliga ledning skickades ytterligare Bartomeu resten av en av de avgörande erfarna inom katalanernas led, Gerard Pique.

“Bartomeu ljög, pojken ljög för att inte med hjälp av mig men även Messi. Vi frågade honom modigt men även pojken instruerade tenderar att pojken för att inte visste betydligt i fråga om Barcelona, ​​​​så jag gick ytterligare media till 1 presskonferens med avsikt att försvara honom. Jag försvarade honom, men även pojken hade varit i kommando av alla delar hela genom sin högra hand. Personen som hade varit för att inte lång sikt på klubben, dock doc bekräftade tenderar att pojken fortsatte det som får arbetsförtjänst. “Den 2 hade varit på kort avstånd, jag kritiserade honom inom det finns en intervju men även Bartomeu ringde direkt med avsikt att berätta tenderar att som jag hade sagt för att inte hade varit sant.”

“Alla de inom klubben måste göra sitt jobb, som måste dessutom presidenten. “Det finns en sådan knapphet på ledning även har nått hela sortiment, utan ut en rekommendation med ursprung i individer som för att inte hade betydligt i form av fotbollsfolks tenderar att göra.”

Efter tenderar att Laporta återvände ytterligare rodret med hjälp av klubben inom Barcelona, ​​förbättrades som, för tillfället är går klubben inom det finns en duktig riktning både ekonomiskt men även resultatmässigt.

Leave a Reply