Maurizio Sari: Jag jag vet att varför Italien slogs ut med ursprung i Makedonien…

0

Lazios Maurizio Sari erkände på det finns en presskonferens är benägna att Italien ligger inte mindre än 30 12 månader efter de som olika “rejäla” fotbollsländerna även hävdar är benägna att elimineringen med ursprung i Makedonien (0:1) inom VM-kvalet för att inte är oavsiktlig.

”Jag inneha det finns en i fråga om varför Italien hoppade resten av, ens antar jag hörde bara några få dumma teorier. Italien hade så mycket som 35 skott kontra Makedonien även släppte kommer in ett mål som med ursprung i bara för att två skott. Vi ligger 30 12 månader efter hela olika, dock ingen person pratar i fråga om infrastruktur även verkliga bekymmer. En gång jag klagar på situationen på planen säger de som åt mig är benägna att hålla fast vid det klaga. För de som vill det finns en Bundesliga-match även av den anledningen som flyttar ytterligare Serie A jag undrar du kan “vad finns det den här typen?” “Av denna anledning Italien hoppade resten av”, nämnde Maurizio Sari.

Italienarna är denna Europamästare, dock med hjälp av olika gången inom rad deltar de som för att inte inom VM inom Qatar.

[ad_2]

Leave a Reply