Vardar tidigare att utslaget med ursprung i Champions League: Veszprem övertygande inom “Jane Sandanski”

0

[ad_1]

Makedonske handbollsmästaren Vardar fel på ett övertygande betyder den inledande åttondefinalmatchen inom Champions League kontra Veszprem på hemmaplan. “Rödsvarta” fel (21:30) samt vände det bara om utslagna med ursprung i den eu elittävlingen. Returmatchen inom Ungern återstår, dock sannolikheterna för att stödja David Davis grupp reduceras bara för att åt princip.

Vardar höll inom sig bara för att genom loppet av de som första tjugo minuterna resten av matchen, då de skulle det finns en vinst genom användning av två mål som (9:7), dock av den anledningen som anpassade sig det finns en serie resten av som ungerska laget samt Veszprem säkrade 4 mål som konstruktivt inom halvtid (11: 15).

Inledningen resten av olika halvlek hade varit nödvändig varje gång Veszprem faktiskt “låste” försvaret, Vardar gjorde bara för att ett mål som på tio min, samt skillnaden gick åt “plus tio” (13:23). Mot ultimata nådde som ungerska laget det finns en övertygande triumf, 21:30.

De som den som för att hade varit på sinnesstämning för att stödja Vardar hade varit Filip Taleski samt Timur Dibirov genom användning av sex mål som vardera samt Rodrigo Corrales glänste genom användning av Veszprem genom användning av 17 räddningar, dock även Nilsson genom användning av åtta mål som.

Returmatchen spelas den 6 april inom Ungern.