Dibala stannar inom Italien eller flyttar mannen åt Storbritannien?

0

Paolo Dybala försvinner Juventus inom den tipsa resten av säsongen. Argentinaren närma sig för att försvinna Turin utan ut en kompensation, varför mannen uppmärksammades resten av golfutrustning med ursprung i Italien, Storbritannien även Spanien.

Media inom Spanien skrev med hjälp av två dagar eftersom den att det finns det praktiskt taget absolut är benägna att Dibala flyttar åt Atletico Madrid, via sin landsman Diego Simeone.

Italienska journalister hävdar är benägna att Inter, Juventus massiva rival, redan även har inlett förhandlingar via Dibalas manager även är benägna att fotbollsspelaren säkerligen närma sig för att stanna inom Serie A.

Den nya dagen även har fört via sig nya spekulationer i fråga om Dibalas framtid. Tre Premier League-klubbar hade varit har intresse resten av Dibala: Manchester City, Tottenham även Arsenal.

Som ska för att inte glömmas är benägna att Dibala med hjälp av bara några få 12 månader eftersom den förhandlade via Manchester United, åt stängning bestämde mannen sig med tanke på avvisa dem även behålla inom Juventus.

Leave a Reply