Ademi: Vi hade varit ett steg bort med ursprung i VM men även vi är de stolta genom alla bitar vi har varit försedd med gjort!

Resan i fråga om Makedonien men även drömmen i fråga om VM slutade genom användning av Portugals nederlag inom den slutlig störtfloden, ändå den makedonska de flesta av folket återstår att vara nöjd med vad spelarna bekräftade inom störtfloden genom vilket de som slog ut ett Italien. Gentemot Portugal hade varit vi dessutom det finns en värdig motståndare, dock portugiserna straffade våra felet.

Bruno Fernandez gjorde två mål som efter två resten av våra felet, som första ägde rum inträffade efter det finns en assist med ursprung i Ronaldo, alldeles okomplicerat emot sådana val av är icke tillåtna ens de som minsta felet. Arian Ademi dock för att de som olika är mannen nöjd med vad mannen även har uppnått.

“Det är det synd, vi ägde rum inträffade så invid men även vi hade det finns en fantastisk risk är benägna att gå åt världscupen, som hade varit för att inte ett steg ifrån som. Intrycket kvarstod är benägna att portugiserna för att inte slog oss, utan ut en straffade våra felet, så de som vunnit välförtjänt. “Portugal är extremt, dock vi höll dessutom bravo, specifikt resultat i åt som första målet då vi kan ha gjort extra”, nämnde Ademi åt kroatiska medier efter du kommer att behöva återvänt åt Dinamo.

Mannen är eftersinnande i fråga om är benägna att landslag för att Makedonien för att inte hela tiden även har en möjlighet som är är benägna att vara så invid VM.

“Utval för att Makedonien kommer inte att göra hela tiden så invid, dock vi är de stolta genom alla bitar vi gjorde, genom den segern genom användning av Italien men även den eufori vi skapade inom Makedonien. Fansen hade varit denna sort anger orsak oss alltid, även efter nederlaget. Så mycket som intrycket är en alltför stor mängd optimistisk men även det finns inte ett dyft är benägna att klaga på. “Vi fel emot ett resten av de som starkaste lagen på denna planet”, nämnde vår sambandsspelare.

 

Leave a Reply