Barcelona utklassade Real inom det finns en rekordmatch för att stödja flickor på Nou Camp

Champions Leagues kvartsfinalmatch mellan Barcelona samt Real Madrid satte ett nytt publikrekord för att stödja det finns en fotbollsmatch för att stödja flickor, genom användning av 91 553 följare samlade på Nou Camp med tanke på förmånen från det finns en spektakulära 5-2-seger.

Barcelona Femeni har varit närhet är benägna att förmedla sig ytterligare semifinal efter du kommer att ha vunnit genom användning av 3-1 inom den primära matchen inom Madrid, dock klubben har varit fast valen är benägna att placera världsrekord på en av många världens mest älskvärda arenor.

På detta besegrar rekordet för att stödja klubbens damfotboll genom användning av 60 739 följare för att 2019 märkte Atletico Madrid slå Barcelona genom användning av 2-0 på “Wanda Metropolitano”, dock dessutom rekordet genom användning av 90 195 följare för att har varit nuvarande på “Rose Bowl” inom Pasadena, Kalifornien. inom VM-finalen, när som helst Förenta staterna samt Kina utför.

Barcelona Femeni brukar spela sina matcher på den blygsamma stadion “Johan Cruyff” inom Barcelonas träningscenter, dock oavsett sätt har dem de mest effektiva genomsnittliga uppslutningen inom det finns en match inom den spanska ligan – 2 938 följare per match.

Leave a Reply