DLC på den inkommande historien, närma sig tenderar att inklusive åt antal sekundära tillfällen

0

[ad_1]

Döende mild 2 det kommer expandera hela genom nya Story DLCpå detta även har gjorts känt av den anledningen som utvecklingsperioden för att stödja sätt nya Techland-spelet, så ett antal fler den lilla bokstaven även har inte för länge sedan dykt citerar i fråga om och extra innehåll material som kan genom det följande period, för att tydligen närma sig tenderar att innefatta sekundära tillfällenför att utspelar sig i samband med de som mest viktiga inom redogörelsen framställningen.

Anger orsak ett antal dagar av den anledningen som hade ett antal meddelanden på Twitter föreslagit ankomsten resten av DLC med löpning och parkourtävlingar samtidigt inom sätt denna sort fallet Tymon Smektala med ursprung i Techland kommunicera extra det exakta i fråga om storyexpansionerna, därefter narrativ DLC, planerad för att stödja Dying Light 2. Baserat på vad för att rapporteras är tanken tenderar att gå dessutom upptäcka parallella tillfällen, eller inom alla de instanser på ett annat sätt, än dem som utspelar sig inom vad för att är redo att anses vara huvudhistorien.

“I ämnet av den primära DLC inom historien för att vi lovade, även har jag betraktat ett antal spekulationer på webben i fråga om vad den är redo att vi säger att dessutom jag bör i form av tillförsikt vi säger att tenderar att de förhåller sig … hyfsat ett med ursprung i målet. Någon person närma sig vi tenderar att återfödas innehåll material relaterat åt nya tillfällen för att pågår inom den tipsa resten av sporten, vi förfogar över ganska mycket av ide som.

På pappret, i fråga om vi kanske implementera dem för tillfället är, jag skulle inte de som absolut vara lovande så dessutom problematiska, säger Smektala.

Baserat på vad utvecklaren rapporterade åt Game Informer är innehållet för att för tillfället utvecklas hyfsat externt inom förhållande åt händelserna inom huvudhistorien, så sätt specificerar för att inte problemet och extra. Svaren på förfrågningar i fråga om tenderar att slutföra kan också vara vaga Nytt Game Plus dessutom fotoläge, även när utvecklarna tydligt ser ut som om vilja förköpa dessa av olika i hela, det finns en snar framtid dessutom. Kommer du att kunna lära dig extra i fråga om sporten inom vårt recension av Dying Light 2: Stay Human.

[ad_2]

Leave a Reply