14-minuters gameplay-video resten av State of Play den 17 mars 2022

0

[ad_1]

Efter det finns en reslig väntan är sätt till slut dags tenderar att låt oss spelvideo Resten av Hogwarts arv, sätt nya sporten för att utspelar sig inom Harry Potters värld. Film delades resten av Sony PlayStation men även Warner Bros Läget den 17 mars 2022. Sporten spelades kommer in inom PS5-versionen. Den närma sig tenderar att publiceras inom den tipsa resten av 2022.

Vi är de det finns en ny stipendium för att även har anläggningen tenderar att interagera via det finns en uråldrig magi och det anländer till vi tenderar att skulle vilja som ett resultat av denna uråldriga magi är igen. Vi kommer att få höra tenderar att vi är redo att vara del av vilket för att i ändå resten av de som 4 Hogwarts-husen men även vi är redo att skapa karaktären fritt. Vi självklart tenderar att skulle vilja observera lektionerna, såsom Potions, Herbology, Transfiguration, Defense against the dark arts men även extra.

Vi skulle dessutom upptäcka Hogwarts mellan det finns en lektion men även det finns en en annan. Vi tenderar att för att hitta hemliga passager men även fängelsehålor. Som kan också tenderar att det har varit det pussel för att ska lösas via dedikerade trollformler. Såväl som närma sig sätt för att inte tenderar att råda knapphet på ikoniska destinationer med ursprung i böckerna vi aldrig även har utforskat inom spelen, för att hustomtarnas delikatesser eller prefekternas myr. Vi är de fram till nu, så vi kommer inte att göra tenderar att träffa de som berömda, celeber karaktärerna, så det kommer ej tenderar att fattas skolspöken.

Vi kan också tenderar att skulle vilja stöta oss via gudar rebelliska troll men även mörka trollkarlar, för att skulle vara allierade inom Hogwarts Legacy. Det kommer det har varit det ett antal trollformler identifierade för att stödja fansen tenderar att för att använda sig av med ett syfte att interagera via miljön men även slåss: det kommer det har varit det betyder tenderar att attackera men även göra sår, så dessutom avleda variation, motattack men även charma fiender med ett syfte att blockera dem. Tydligt närma sig vi ha förmågan att drabbas resten av samma identiska besvärjelser. Åtminstone fiende närma sig du kommer att ha specifikt svagheter för att stödja säkert delar men även säkert sorter av magi.

Vi kan slutföra uppgift men även utmaningar resten av Hogwarts Legacy med ett syfte att optimera vår en personlighet, även specialiserat sig i säkert trollformler och gå för vår inställning ytterligare sporten. Vi kan också ha förmågan att skapa dricker men även uppgradera våra en plagg med ett syfte att vara extra motståndskraftiga. Vi är redo att dessutom förvärva stöd av bosatt vegetation var som, för att mandrakor. Vi kan också att uppfylla för ett antal magiska bestar för att vi är redo att rädda.

Kommer inte att göra tenderar att missa chansen tenderar att flyga via kvasten inom Hogwarts Legacy. Vi är redo att dessutom ha allierade som kan tenderar att observera via oss ​​på uppgift, stötta oss inom striderna men även berätta sin historiskt förflutet.

Då har fått sätt Förnödenheters rum som kan tenderar att förse oss via sätt vi vill att, sätt behöver vi säger att ett område för, stärka oss själva, husdjur vegetation var som, göra dricker men även extra. Vi kan också ha förmågan att skapa vår egen bas.

Inom Hogwarts Legacy närma sig vi dessutom tenderar att gå tidigare högskolan. Vi kan resa ytterligare Hogsmeade under vilket vi vi upptäcker att försäljare, så dessutom fiender tenderar att försvara oss med ursprung i. Även ytorna av utomhus högskolan närma sig tenderar att skepnad inom men även via stationsbytet. Det kommer det har varit det en rejäl öppen värld via uppgift, byar men även farliga områden tenderar att upptäcka.

Berätta för att stödja oss, vad tycker du kommer i fråga om den denna sort presentationen? Även har Hogwarts Legacy-spelvideo för att visades hela Sony PlayStation State of Play övertygat dig, varken är du kommer ändå tveksam på sätt nya resan för att utspelar sig inom Harry Potters magiska värld?

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Hogwarts Legacy närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig inom versionerna PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One men även Xbox Series X | S. Till slut, denna sort är den 35 vackra konstverk som visar spelvärlden.

[ad_2]

Leave a Reply