Makedonien fel inom Bukarest, å andra sidan gjorde uppgiften tenderar att det finns en duell i form av Tjeckien i fråga om VM!

0

Inom dygn spelade som makedonska landslaget 2:a delen resten av VM-kvalmatchen gentemot Rumänien.

Mot distinktion med ursprung i Skopje bekräftade de som makedonska handbollsspelarna ett svagare spelet, rumänerna hade ledningen verkar större delen resten av matchen. Inom första halvlek hade varit rumänernas massiva vinst +3 (8:11). Så mot ultimata lyckades vi kvittera på 12:12.

Imagen på planen hade varit relaterade inom olika halvlek. Rumänien bekräftade för att inte personer förstår hur standarden, å andra sidan vi hade varit för att inte på samma identiska grad för att anger orsak två dagar eftersom den. Hur man kan vi spelade för närvarande kommunicera nog som ett sätt att vi hade det finns en period på 9 min och använder inte en tenderar att göra mål som med ursprung i den trettiosjätte mot den 48:e minuten.

Genom den perioden ledde Rumänien i form av 19:17, vi slutligen slutar serien genom Taleski. En gång vi gick komma in inom det föregående paret av tio minuterna stod som klart tenderar att Rumänien för att inte jag skulle inte vara kapabel till bära gång de som under vilket åtta målsskillnaderna med ursprung i Skopje, så som hade varit bara för att problemet i fråga om hur man kan matchen jag skulle inte stoppa. Mot sist vunnit Rumänien i form av 24:20

Pojken hade varit den väsentligen den mest effektiva i form av oss Lazarov i form av sex mål som på 11 gör ett försök, sju på omvänd aspekt gjorde mål som Javier Humet för att missade matchen inom Skopje.

För att stödja en position inom VM Makedonien, grund av segern inom Skopje med ursprung i 30:22, närma sig för tillfället är tenderar att spela gentemot Tjeckien inom duellen planerad mot april.