Gran Turismo 7 är förnyad version i form av patch 1.07 tillgänglig den här dagen, 17 mars 2022

Gran Turismo 7 förvärva den patch 1.07för att redan för tillfället är måste vara tillgänglig även inom Europa, göra en ersättning för tenderar att releasen hade varit planerad mellan 7 men även 9 inom morse, inom väntan på officiella huvudpunkterna i fråga om sätt specifikt innehållet inom uppdateringen.

Ersätta: Sony men även Polyphony Digital även har till slut lanserad de som officiella Gran Turismo 7 patch-anteckningarna, för att kommer du att kunna för att hitta på denna adress. På detta är antal korrigeringar men även mot men även i form av ett antal öka, oavsett den för att inte det stora paketstorleken. Bland dessa finner vi inget speciellt “Sändningsläge”.för att eliminerar bakgrundsmusik robotiskt varje gång sporten streamas, att kunna för att inte stöta på upphovsrättsproblem, men även ett antal olika korrigeringar resten av antal delar.

Originalartikel:

Polyphony Digital även har men för att inte avslöjat officiella anteckningar med hjälp av Gran Turismo 7 patch 1.07, vilket ändå för att inte måste innebära ett antal mega information göra en ersättning för dess blygsamma mätning.

Gran Turismo 7, det finns en en bild resten av sporten

I överensstämmelse med historier uppgår nedladdningen mot bara 385 MBdet finns en ganska mycket låg mängd informationen jämfört i form av vad vi kommer att bli vill med hjälp av moderna speluppdateringar.

På detta tyder på att det finns det finns en liten justering, extrem för att hitta i fråga om den för att inte delar för att användargränssnitt eller valbara av olika. Inom tidsluckan schemalagd mellan 6 men även 8 UTC, lika den ifrån 7 mot 9 inom vår del, gick Gran Turismo 7 komma in reparerargenom vilka bara Arcade- men även World Circuits-lägen hade varit tillgängliga, allteftersom olika tjänster för att sportläge hade varit inaktiverade.

Efter tenderar att sammanfattning ha överlämnat 9 timmar måste alla delar ha fixats men även hela spelalternativ återställts, inom väntan på att greppa extra det exakta vad de som modifieringschanser för att Polyphony Digital gjorde i form av denna nya ersätta består resten av.

På samma gång av kontinuerligt Gran Turismo 7 tenderar att prestera bravo tillgänglig på marknaden, vilket bekräftar sig självt först på den brittiska marknaden. Med tanke på lära känna den högre hänvisar vi dig mot vår recension.

Leave a Reply