Shadow Warrior 3, analysen resten av Digital Foundry belyser ett antal tekniska bekymmer

0

[ad_1]

Shadow Warrior 3 utsattes med hjälp av som onormal analyser Resten av Digitalt gjuteriför att upptäckta ett antal bekymmer tekniker på både PC dessutom konsol med hjälp av skjutspelet Flying Wild Hog.

För att vi dessutom skrev inom Shadow Warrior 3 recensionsanningen är, massor av del resten av stamning aningen irriterande, vilket ser ut lita på förlita på är benägna att konstruera shaders på Unreal Engine 4.

Alex Battaglia uppskattade för att inte kvaliteten på paussekvenserför att i överensstämmelse med hans mening bryter handlingens rytm dessutom sänker den normala kvalitativa graden av på upplevelsen, för att på sitt betyder är redo att uttrycka ett antal utmärkta estetiska val av.

Att kunna återgå ytterligare stamning, fenomenet händer genom åttio gånger bara för att genom den primära halvtimmen resten av Shadow Warrior 3-kampanjen och det är det på grund av detta faktum hårt är benägna att för att inte märka som, dessutom som ett resultat av latensen med hjälp av bildrutorna ytterligare dessutom via når ett antal 100 millisekunder.

Undersökt på PS4 Professionell närma sig sporten via det finns en olåst bildhastighet å andra sidan är redo att för att inte nå 60 fps (vilket som ersättare tilldra sig inom bakåtkompatibilitet på PS5), upplösningen är bara för att 1080p dessutom resultaten erbjuder nämner betydligt jämfört via PC-motsvarigheten.

[ad_2]

Leave a Reply