det finns en Xbox-showcase inom E3-stil återstår att vara planerad åt juni, i överensstämmelse med Grubb

0

[ad_1]

Som går rykten något motstridiga på programmen anger orsak Microsoft med avseende på tillkännagivanden samt Showcase, via det finns en en annan leverans, denna den udda Jeff Grubb, med ett syfte att rapportera är benägna att firman ändå jag skulle inte ha anger orsak avsikt att förbereda sig det finns en Xbox Showcase inom E3-stil även anger orsak på detta 12 månader, på grund av detta faktum det finns en juni 2022.

På detta är ingen person officiell nyhet, dock på detta tillkännagivande inverka vara en alltför stor mängd extra inom linje via Redmond-företagets traditionella datorprogramvara än vad för att rapporterades de som mest uppdaterade de gånger resten av insidern Nick Baker, för att erkända är benägna att Microsoft även har anger orsak avsikt är benägna att behålla två evenemang, ett i maj och ett i september 2022.

Även när konceptet via den 2 händelserna är trolig, möjliggöra så mycket som årstiden, ser ut som om sanningen det som för att inte finns någon person presentation mellan dem inom juni 2022, på E3, förhållandevis ovanligt, möjliggöra är benägna att Microsoft historiskt hela tiden även har gjort det finns en presentation. period.

Genom det finns en VentureBeat-podcast via Mike Minotti rapporterade Jeff Grubb är benägna att Microsoft mest sannolik närma sig är benägna att observera standardschemat: “Jag ska mest sannolik du kommer att ha fler information i fråga om som snabbt, dock showen skulle vara inom juni, för att inte inom maj,” uttalas Grubb för att lösningar på före detta rykten. “Tja, de kan även har betydligt anger orsak maj samt september dessutom, jag har ingen aning, dock jag jag vet att är benägna att de som du föreslår det finns en show inom E3-stil inom juni.”

Som ser ut som om dessutom för att är benägna att som redan finns antal utfärdar organiserade: “De som pratar via följeslagare anger orsak ha förmågan att ha gudar rejäla spelet på evenemanget. På detta pågår för tillfället är inom mars, så det är det otänkbart är benägna att dem kan ändra programmen på tillfällig sikt”, vilket dessutom stöds resten av Andy Robinson ifrån VGC.

För tillfället, a ID @ Xbox Showcasesom kan är benägna att specialiserat sig i indiespel för att släpps kl PC samt Xbox hela det efterföljande period, ifrån återstående mars 2022 samt fortsättningsvis.

[ad_2]

Leave a Reply