Benzema men även Winnie tog Real Madrid åt +10 inom Spanien!

0

Vinicius Junior men även Karim Benzema fortsatte sin vackra form inom La Liga den denna sort säsongen, vilket ledde Real Madrid åt det finns en 0:3-seger borta emot Mallorca men även det finns en fantastisk ledning på 10 den bästa poängen… genom Sevilla efter 28 omgångar.

Winnie “bröt” motståndet hos värdarna inom den 55:e minuten efter det finns en assist resten av Benzema, men även av den anledningen som slogs brasilianaren ner inom straffområdet inom den 76:e minuten med avsikt att accelerera åt 0:2, tidigare än den franske anfallaren inom den 82:e minuten gjorde som 3:e målet via svärdet.

I form av på detta förblir Benzema bäste målskytt inom La Liga via 22 uppnådda mål som, men även på olika tillräckligt med utrymme är just Vinicius via 14 mål som. Benzema även har dessutom 11 assist, allteftersom Winnie lagt åt 6 assist med hjälp av Carlo Ancelottis team. Benzema, låtlektioner oss påminna er i fråga om, förra veckan gjorde ett hattrick emot Paris Saint-Germain med avsikt att leverera “kungarna” åt kvartsfinal inom Champions League.