Gran Turismo 7 säljer duktigt, så vinner över ytterligare Elden Ring –

De som Engelsk betyg resten av GSD denna per vecka även har fantastiskt främja med hjälp av Gran Turismo 7, för att överträffar sin föregångare, så smäller ytterligare Elden Ring ifrån FromSoftware, för att stoppar honom inom olika placering. Spår oss undersöka höjden 10:

  1. Elden Ring (Bandai Namco)
  2. Gran Turismo 7 (Sony) bästa priset priserna.com
  3. FIFA 22 (EA)
  4. Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
  5. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
  6. Horizon Forbidden West (Sony)
  7. Star Wars Battlefront 2 (EA)
  8. Horizon Zeron Dawn (Sony)
  9. Batman Arkham Collection (Warner Bros)
  10. F1 2021 (EA)

Elden Ring hade varit som förmodligen den mest köpta sporten digitalt inom UK med hjälp av olika veckan inom rad. De som främja de som sjönk via 56 %, så resultatet återstår att vara fantastiskt med hjälp av ett spelet resten av den den här typen den typen.

I fråga om man kombinerar fysisk även digital främja är minskningen 61 % på veckobasis. 42 % resten av försäljningen skedde på PlayStation-konsoler, 32 % på Xbox även 26 % på PC.

Gran Turismo 7 närma sig rent på olika tillräckligt med utrymme genom loppet av sin debutvecka. 57 % resten av försäljningen skedde digitalt. Jämfört via Gran Turismo Sport resultaten av den nya Polyphony-titeln är alldeles fantastiskt, göra en ersättning för tenderar att vi pratar i fråga om det finns en framsteg på 185 % bara för att inuti digitalt.

Hela genom tenderar att kombinera fysisk även digital främja gjordes 78 % nämner PS5, återstoden på PS4. På detta är den 3:e finaste lanseringen på den mest uppdaterade generationens konsol ifrån 2022, efteråt Elden Ring även Horizon Forbidden West.

Som bör noteras tenderar att GSD innehåller informationen ifrån medlemsföretagen inom sin betyg. Åt instans utesluts Nintendo som ett resultat av som för att inte nuvarande sina personlig. På detta förklarar säkert frånvaro, ytterligare instans Triangle Strategy (7:e på detaljhandelsmarknaden) eller Pokémon Legends: Arceus.

Leave a Reply