Hernandez: Jag brukade vara på ett sätt tenderar att gå genom ytterligare Bayer Leverkusen, Maldini övertygade mig i fråga om att återvända ytterligare Milan

Theo Hernandez lämnade Real Madrid 2019 att tillägga flyttade ytterligare Milano under vilket pojken underbara prestationer.

Hernandez genom ledning resten av Pioli flyttades nämner för att bland de bästa vänsterbackarna inom Serie A att tillägga Europa.

“Den främsta boven ytterligare min övergång ytterligare Milan är Paolo Maldini. Jag brukade vara invid det finns en övergång ytterligare Bayer Leverkusen, å andra sidan pojken övertygade mig i fråga om att byta mig på San Siro. Mannen hände så att träffa mig en gång jag hade varit på fridagar på Ibiza. Vi pratade att tillägga jag kände omedelbart tenderar att Milan hade varit korrekt tillräckligt med utrymme för att stödja mig. “Mannen rådde en alltför stor mängd trevliga utfärdar i fråga om mitt spelet att tillägga mina utvecklingsidealer.” Hernandez.

Mannen tillskriver tränaren Pioli respekten för att stödja sina bravo prestationer.

”Mannen uttalas omedelbart ytterligare mig tenderar att jag jag skulle inte spela för att jag känner. Mannen gjorde mig fri att tillägga förstod min natur, pojken visste fint vad mina styrkor hade varit att tillägga pojken begränsade mig för att inte. “Jag äger förbättrats defensivt inom Milan.”

Leave a Reply