“Jag behövde vara del av sätt” – Martin Odegaard förklarar varför mannen bestämde sig så att gå mot Arsenal med ursprung i Real Madrid

0

[ad_1]

Tidigare att på detta Real Madrid attackerande mittfältare Martin Odegaard även har avslöjat sätt Arsenals fotbollsprojekt spelade en massiv position inom är benägna att övertala honom att fästa sig mot Gunners på helt basis förra sommaren.

Efter du kommer att ha varit på Real Madrids lönelista inom sex 12 månader, gick Odegaard mot Arsenal till att börja med resten av den pågående marknadsföringskampanj med hjälp av 35 tusentals och tusentals euro. Den norske landslagsmannen, för att fick ett effektivt sexmånaderslån mot den engelska klubben förra sommaren, även har varit det finns en vital medlem resten av Mikel Artetas aspekt. Mannen även har redan utfört inom 27 matcher inom tävlingar den den här typen säsongen men även registrerat 5 mål som men även 4 assist.

Odegaard om att jämföras med Mesut Özil: “Jag är inte ett fan av att jämföra mig med andra spelare, men jag tar det som en stor komplimang. Han var en spelare som jag såg upp till mycket. En av mina favoriter när jag var yngre” #Arsenal https://t.co/sf89GTwt5Y

När som helst mannen försöker igen på sitt är benägna att gå i form av inom Gunners, förklarade 23-åringen är benägna att mannen har varit nöjd resten av klubben inom norra Londons uppdrag men även fantasifull och.

När som helst mannen växte till ombedd att man minns varför mannen bestämde sig så att överföra mot Emiraten, instruerade Odegaard BT Sport:

“Projektet. Lära sig att klubben men även managern önskade att göra utfärdar, vad de som önskade att konstruera den här typen men även hur du kan de som önskade att spela men även förändra till det bättre. Även vad de som nämnde i fråga om mig men även hur du kan de som önskade att för att använda sig av mig, hur du kan de som märkte mig för att lirare men även vad jag kan tillföra laget men även vad de kan erbjuda mig.”

Mannen lade mot:

“Som har varit bara för att blandningen resten av alla de det här men även sätt gigantiska projektet för att händer den här typen, jag behövde vara del av sätt.”

Odegaard spelade bara för att 11 matcher med hjälp av Real Madrids seniorlag inom alla de tävlingar. Mannen noterade för att inte ett den som mål som eller assist med hjälp av Los Merengues.


Arsenalstjärnan Martin Odegaard upptäckta för att inte foten inom Real Madrid

Norrmannen anslöt sig först mot Real Madrids B-lag, Castilla, inom januari 2015 med ursprung i sin ett kvarter medlemskap Stromsgodset.

Mannen flyttades nämner mot seniorlaget några 12 månader på ett tag å andra sidan skickades omgående på inteckning mot den holländska klubben Heerenveen.

Los Blancos har varit engagerade inom sin utvecklingsplan med hjälp av spelaren men även ordnade ett inteckning mot den nederländska kollegan Vitesse efter hans återkomst med ursprung i Heerenveen.

Det finns en säsongslång utlåning mot Real Sociedad anpassade sig 2019-20, varefter spelaren fick en möjlighet som är är benägna att imponera på Santiago Bernabeu. Tragiskt hade då Real-tränaren Zinedine Zidane ingen person nytta resten av det finns en offensiv mittfältare, vilket nästan avgjorde hans framtida inom den spanska huvudstaden.

Mittfältaren lyckades bara för att göra sju La Liga-matcher genom loppet av första halvan resten av marknadsföringskampanj 2020-21.

Inom januari 2021 hände man överens i fråga om och extra ett inteckning, denna direkt i form av Arsenal. Efter du kommer att ha inte har någon det finns en fruktbar halvsäsongsperiod i form av Gunners, valda Odegaard är benägna att göra flytten helt förra sommaren.

[ad_2]

Leave a Reply