Barça utan ut en styrkor gentemot Galata, Malinovski lyser för att stödja Atalanta, Zvezda “sänktes” inom Glasgow

0

Barcelona misslyckades genom användning av är benägna att bära vinst inom den primära matchen inom åttondelsfinalen inom Europa League gentemot den turkiska det enorma Galatasaray, spelade bara för att 0:0 på “Nou Camp” även för tillfället är väntar de som på ett hårt besök inom Istanbul inom loppet i fråga om trofén den den här typen säsongen.

Ecu förhoppningar i fråga om Röda Stjärnan “sänktes” gång genom användning av det finns en 3-0-förlust gentemot Glasgow Rangers, allteftersom sätt väsentligen den mest intressanta har varit inom Bergamo, genom vilket Atalanta nådde det finns en 3:2-seger genom Bayer Leverkusen, ledd resten av målet även två assist hemmahörande i Ukrainaren Ruslan Malinovski.

Arangiz gav Bayer ledningen gentemot Atalanta inom den 11:e minuten, även inom den tjugotredje minuten kvitterade Malinovski ytterligare 1:1, tidigare än mannen assisterade Luis Muriel för att stödja det finns en överlämna även 2:1. Samma identiska partnerskap inom den 49:e minuten gav Atalanta det finns en vinst genom användning av två mål som, tidigare än Musa Diabi reducerade ytterligare 3:2 inom den 63:e minuten.

Zvezda även deras första stjärna Alexander Katai hade olyckligt inom Glasgow – Katai fick två mål som underkända p.g.a. offside även det finns en straffspark, även Rangers hände ytterligare det finns en snabb ledning för att de som för att inte missade förrän på toppen. Tavernier hemmahörande i straffpunkten gav värdarna ledningen inom den 11:e minuten, tidigare än Alfredo Morelos bara för att två min efteråt ökade ytterligare 2:0, för att stödja Leon Balogun för att verifiera segern inom den 51:a minuten.