UEFA du tänker det finns en ny tillväxt resten av EM, denna mot 32 landslag!

0

UEFA du tänker det finns en ny stigning resten av antalet bidragsgivare inom fotbolls-EM ifrån 2028, i rad med brittiska medier.

UEFA utökade EM ifrån 16 mot 24 landslag 2016, å andra sidan efter förhandlingar via sina 55 medlemmar, sätt behöver vi säger att fotbollsförbunden, träder tanken i fråga om är benägna att 32 landslag måste vara via inom den kontinentala konkurrensen inom energi, hävdar “Daily Sätta upp”. Via denna omvandling jag skulle inte sätt som ett alternativ anger orsak 39 matcher förvandlas till så en hel del för att 64 matcher inom mästerskapet samt motstånd förväntas ifrån FIFA för att även har det finns en egen flygplan är benägna att håll VM vartannat 12 månader.

Organisationen resten av EM 2028 närma sig kommer att är benägna att vinnas resten av UK samt eire efter är benägna att UEFA avvisat Rysslands kandidatur, samt Turkiet, efter du kommer att ha misslyckats via att förverkliga mästerskapen 2016 samt 2024, kommer inte att göra är benägna att riskera ett 3:e nederlag.

[ad_2]

Leave a Reply