PS5 Professionell, första rykten i fråga om tekniska detaljerad förteckningar även releaseperiod

0

[ad_1]

Vi börjar till talande i fråga om PS5 Professionellden möjliga mid-gen uppgraderingen resten av Sony-plattformen: tydligen har dem första dykt nämner ryktaTekniska detaljerad förteckningar resten av konsolen även den möjliga perioden med hjälp av konsekvens.

Som ett sätt att rapportera dessa rykten, för att alldeles klart bör tas genom användning av det finns en nypa salt, hade varit läckaren Listig, för att tydligt även har hört dem hemmahörande i ett antal sina personliga källor. Jo, vi pratar i fråga om det finns en maskin för att siktar på Riktigt 4K genom användning av förbättrade möjligheter om strålspårning.

De som 8 Okför att ändå troligen är begränsade mot video, strömmande innehåll material även mycket mindre game, då istället sätt på processorfronten ser ut bara för att utvecklas till det finns en liten stigning. frekvenser.

PlayStation 5 Professionell skulle vara helt ut lämpligt genom användning av PS5genom användning av samma identiska strategi för att PS4 även PS4 Professionell, så spelen skulle vara desamma med hjälp av den 2 modellerna resten av konsolen.

Utgången? Som svar på dessa första rykten siktar Sony på är benägna att lansera PS5 Professionell mitt i 2024alltså 4 12 månader efter debuten resten av PlayStation 5.

[ad_2]

Leave a Reply