Inter “krossade” Salernitana, till slut, inom toppen inom Italien

0

Efter 4 omgångar inom rad misslyckades genom användning av att uppnå seger men även vinst från stadskonkurrenten Milanos felet, klättrade Inter till slut ytterligare första tillräckligt med utrymme inom Serie A efter det finns en övertygande 5-0-seger genom Salernitana.

På “San Siro” tog Simone Inzaghi ut sitt starkaste team inom duellen genom användning av “lyktan”, men även nådde det finns en övertygande triumf. Lautaro Martinez träffade ribban först, hade av den anledningen som ett hattrick genom användning av mål som inom 22:a, fyrtionde men även 56:e minuterna, men även av den anledningen som ägde rum inträffade Edin Dzeko ytterligare scenen genom användning av två mål som på 5 min (64:e men även 69:e minuten) med ett syfte att fullborda “trampandet” “.

Inter även har är faktiskt 58 den bästa poängen… inom toppen resten av tabellen inom Italien, tidigare att Milan men även Napoli genom användning av 57, samtidigt Juventus ligger 4 genom användning av 50 den bästa poängen…. Inom baksidan ligger Salernitana vistelser på 15 den bästa poängen…, ytterligare men även genom användning av 10 genom en placering för att jag skulle inte upprätthålla dem inom eliten.

[ad_2]

Leave a Reply