Rysslands kapten uppmärksam på att förolämpningar: Du kan sitter inom villor inom Storbritannien samt säger obscena utfärdar

0

Kaptenen för att stödja som ryska fotbollslandslaget, Artyum Juba, bröt tystnaden samt svarade på attackerna ifrån ett antal ukrainska fotbollsspelare.

Inom de gånger även har ett antal ukrainska fotbollsspelare kritiserat ryska fotbollsspelare så att vara tysta i fråga om kriget inom Ukraina, samt särdeles kapten Juba har varit hela övergrepp.

”Resultat i åt inte för länge sedan önskade att jag för att inte talande i fråga om Ukraina. För att inte så att jag rädd, utan ut en så att jag för att inte är någon person politisk expert, tänkte jag aldrig har interaktion mig. Jag inneha det finns en åsikt samt som ett resultat av jag inblandad inom på detta så säger jag som. Jag emot krig, krig är mycket. Samt jag emot som hat för att växer för att stödja regelbundet. Jag kan också vara emot diskriminering p.g.a. nationalitet. Jag skäms för att inte så att vara rysk, jag nöjd med är benägna att vara rysk. Jag förstår för att inte varför idrottare lider för tillfället är. Jag emot dubbelmoral. För att stödja säkert är redo att göra alla sakerna, samt hela attackerar oss. Varför pratar hela i fråga om sportaktiviteter av utomhus politiken, dock på första tillfället varje gång som levereras till Ryssland är denna princip alldeles bortglömd? Det är det ovanligt att lyssna på som ifrån individer som Ryssland även har gett så en betydande mängd inom livet. Varje liten sak på detta gör som mycket mer ogynnsamt. Kriget närma sig är benägna att bära stängning, dock mellanmänskliga relationer närma sig är benägna att det har varit det vistelser. Det är det ouppnåeligt är benägna att radera. Ett upptäck åt kollegor för att sitter inom sina villor inom Storbritannien samt säger äckliga utfärdar: Sätt den här typen är redo att för att inte förolämpa oss, vi förstår alla sakerna. ”Fred samt välstånd åt hela!” nämnde Juba.

[ad_2]

Leave a Reply