Den den som klubben för att lämnat Superligan är Inter

0

Juventus president Andrea Agnelli bekräftade nuförtiden tenderar att Superligan för att inte är ett misslyckat utmaning men även tenderar att sätt bara för att är det finns en tidsfråga tidigare än sätt startar.

Efter ett misslyckat gör ett försök tenderar att bilda det finns en Superliga fortsatte Real Madrid, Juventus men även Barcelona tenderar att arbeta på ett reformerat utmaning, men även Agnelli bekräftade tenderar att starten till 1 ny tävling hade varit oundviklig.

Mannen bekräftade tenderar att 11 golfutrustning ändå är en inslag ​av projektet men även tenderar att bara det finns en medlemskap även har lämnat Superligan.

“Superligan är icke det finns en mans verk, utan ut en frukten resten av 12 klubbars ansträngningar. “De som skrev på ett paktum på 120 sidor, för att ändå gäller för att stödja 11 resten av dem,” uttalas Agnelli.

Media avslöjar tenderar att den den som klubben för att totalt även har dragit sig ur projektet är Inter. Milanoklubben hade det finns en klausul inom kontraktet i enlighet med vilken mannen kan lämna Superligan i fråga om mannen för att inte fick hjälper resten av sponsorerna.

[ad_2]

Leave a Reply