Sevilla mottagit “Elektrisk energi Gran derbyt”, är vistelser inom racet via Real

0

Sevilla nådde det finns en 2:1-seger genom Real Betis inom sätt passionerade “Elektrisk energi Grand Derby” inom Andalusien, inom matchen mellan sätt andraplacerade laget kontra sätt tredjeplacerade laget inom La Liga, dvs. inom andra då varje lagen är inom bra skick .

Hulen Lopeteguis team kontrollerade takten inom sporten, även när bollinnehavet hade varit extra hos Betis, för att stödja det finns en seger för att behåller dem sex den bästa poängen… bakom “kungarna” men även erbjuder dem åtta den bästa poängen… tidigare att stadsrivalen.

Ivan Rakitiќ gav Sevilla ledningen inom den tjugofjärde minuten via det finns en straffspark, tidigare än Munir Elektrisk energi Haddadi fördubblade ledningen inom den 41:a minuten, för att eftersom den bibehölls mot toppen resten av matchen, tidigare än Sergio Canales reducerade mot 2:1 på 94. minut, när som helst sätt hade varit för att stödja sent för att stödja det finns en helomvändning.