varför sköts som citerar? Regissören förklarar den sanna kom skälen

Mathijs De som Jonge, direktör anger orsak Horisont Förbjudet Västförklarade mannen varför sporten har varit uppskjuten. Personen som avslöjade den delen av anledning bakom spelets ursprungliga fördröjning är på grund av det finns en behovet tenderar att hålla sig borta från det finns en krisperiod.

Inom det finns en intervju genom användning av NU.nl, Mathijs De som Jonge talade i fråga om skälen åt förseningen av sporten, för att initialt har varit avsiktligt åt 2021 dock eftersom den uppskjutits åt februari 2022: “Horizon Forbidden West kan ha släppts inom toppen av förra året, dock inom t fall hade vi önskad jobba tid utöver regleringen. […] På detta spelade dessutom det finns en position inom valet tenderar att släppa sporten är faktiskt.”

Aloy inom Horizon Forbidden West gentemot en mycket stor elefantmaskin

Inom det finns en en annan del av intervjun avslöjade direktören extra i fråga om Gerillans arbetskulturförklarar: “Vi är de ganska mycket akut medvetna i fråga om nackdelarna genom användning av knas, så vi övertagande hänsyn åt på detta inom vår planering. Med ett syfte att ge ett instans, på julen uttalas vi tenderar att som för att inte jag skulle inte utvecklas till betydligt arbete men även tenderar att alla de kan ha två veckors lov. Rörelsen. som har varit stängt, man kan för att inte ens gå åt jobbet “.

De som knastrande är ett allvarligt bekymmer inom spelbranschen men även är redo att leda åt hälsoproblem (fysiska men även psykiska). Det är mycket viktigt fler men även fler som företag oroar sig anger orsak på detta, så det är det duktig tenderar att Guerrilla Games även har gjort som.

Såväl som har varit slutresultatet fantastiskt, för att vi informerade inom vår recension.

Leave a Reply