Liverpool straffade Inter på “San Siro”, Bayern inom den 90:e minuten resultat i mot oavgjort inom Österrike!

0

[ad_1]

Inter utnyttjade för att inte sina chanser, samt mot ultimata straffades Bobby Firmino samt Mo Salah i ett försök att ge Liverpool det finns en vinst i form av 0:2 efter den primära matchen inom åttondelsfinalen inom Champions League, med hjälp av det finns en lossa revansch på “Anfield”.

Alternativt bör Bayern München vara ganska mycket högre inom returmatchen, efter är benägna att de som önskad ett mål som inom den 90:e minuten i ett försök att göra 1:1 oavgjort emot den österrikiska mästaren Red Bull Salzburg.

Inom den noga första halvleken hade Inter samt Liverpool inget skott innanför motståndarens mål som, dock sätt spelades inom överdriven rytm, samt “Nerazzurri” är redo att ångra är benägna att de som för att inte gjorde mål som, synnerligen efter Chalhanoglus gör ett försök. Inledningen resten av olika halvlek tillhörde alldeles samt hållet värdarna, dock Alisons mål som gick för att inte att uppnå.

Av den anledningen som inom den 75:e minuten slog Roberto Firmino, för att hände kommer in istället med hjälp av Diogo Lotta, efter det finns en frispark Handanovic i form av för att flytta, samt inom den 83:e minuten använde Salah mixen inom försvaret resten av Simone Inzaghis grupp mot det finns en klassiker. knockout.

Inom Salzburg ledde Junior Adamu, för att hände kommer in inom matchen genom loppet av tio min istället med hjälp av sin skadade lagkamrat Okafor, Red Bull mot ledningen emot de som tyska giganterna inom den tjugotredje minuten samt på detta konsekvens gällde resultat i mot den 90:e minuten, då Kingsley Koman oavgjort. 1: 1. med hjälp av bayern.