Might & Magic närma sig igen, Ubisoft anställer med hjälp av ett nytt triple A-spel inom serien

0

[ad_1]

Det visar sig Might & Magic är redo att vara antagen tenderar att återvända ytterligare scenen genom användning av det finns en ny trippelspel A tillhör franchisen inom höra sig för, i rad med säkert platsannonser för att lagts citerar resten av Ubisoftför att hänvisar tillbaka till titeln.

Inom synnerhet Ubisoft Shanghai, den östliga divisionen resten av som franska förlaget för att tydligen jobbar på Might & Magic, anställer arbetare, även när som för att inte är klart vilken ungefär av spela den nya produktionen ska syfta på. Alla sakerna vi är redo att avslöja är den direkta hänvisningen ytterligare franchisen, under vilket firman söker efter det finns en Senior Brand Manager ha förmågan att “hantera med varumärkesmarknadsföringen resten av ett nytt triple A-spel för att tillhör Might & Magic”, vilket tydligt rapporteras inomjobbannons.

Vi stanna uppe för kommunikation i fråga om sporten, för att tydligt men för att inte även har offentliggjorts formellt. Might & Magic-serien debuterade 1986 genom användning av den primära titeln med hjälp av Apple 2 men även antal olika för senaste plattformar, dock även har eftersom den dess avancerade ytterligare 10 spela i alla fall inom vad för att anses vara “huvudserien”, dock som finns dessutom antal spin- offs, tillsammans med den mest uppdaterade Might & Magic Heroes: Era of Chaos på mobila plattformar.

Som slutlig kapitlet inuti standardnumreringen är Might & Magic X: Legacy 2014, dock Ubisofts Heroes of Might & Magic hade varit dessutom annars.

[ad_2]

Leave a Reply