formellt LEGO-set i form av Aloy dessutom Collolungo infört, trailer

0

[ad_1]

Det existerar en formellt LEGO enheter tillägnad Horisont Förbjudet Väst infört den här dagen resten av Sony PlayStation dessutom LEGO, i form av huvudfokus på den massiva maskinen Collolungo kollektivt i form av Aloytydligt sammansatt resten av de som berömda byggstenarna.

Det är det det finns en 34 cm överdriven kopia, för att består resten av 1222 segment, på grund av detta faktum det finns en någotsånär krävande byggnad.

LEGO Horizon Forbidden West, den här typen är uppsättningen på Collolungo

Setet närma sig är benägna att säljas ifrån kl maj 2022även har men för att inte det finns en värde formellt inom Italien så inom Nordamerika måste sätt lossa med hjälp av 80 USD, så vi är redo att räkna med att oss ett relaterade band.

Kommer du att kunna undersöka detaljerna inom presentationstrailern för att verkar högst nämner inom den den här typen det nyhet, i form av den alldeles skräddarsydda reproduktionen resten av Aloy i form av utgångspunkt ifrån den klassiska LEGO “spädbarn personen som”-basen och ena segment resten av scenariot för att finns på piedestalen, såsom ett trafikljus dessutom det finns en björk.

Isaac Snyder, LEGO Model Designer: “Jag vände kär inom Horizon Zero Dawn ifrån sätt allra första sporten. Det är det det finns en futuristisk värld full resten av hisnande omgivning, vackra karaktärer, dödliga utrustning dessutom det finns en fascinerande historiskt förflutet. Guerrilladesignerna även har försett oss i form av massor av insikter, för att räddningar oss att veta andan inom på detta universum dessutom översätta den mot typ av LEGO. Communityn resten av Horizon-entusiaster är väldigt uppfinningsrik dessutom den den här typen modellen är tillägnad deras ardor dessutom kreativitet “

I förhållande till sporten hänvisar vi dig mot vårt Horizon Forbidden West recension publicerades igår, tillsammans med den faktiska i form av jämförelse mellan PS5, PS4 och PS4 Pro-versionen gick nämner på scen genom loppet av dessa timmar.

[ad_2]

Leave a Reply