Luke De som Jong räddade Barça med ursprung i förlust inom den 97:e minuten

0

Stadsderbyt inom Barcelona slutade utan ut en vinnare 2:2. Espanyol kontra den berömda stadsrivalen stod utan ut en seger inom den 97:e minuten. Luke De som Jong hindrade Barça med ursprung i är benägna att förlora.

Barcelona startade i ändå loppet. Lavi besegrade veteranen Diego Lopez inom den övriga minuten. Inom toppen resten av den tionde minuten hade Adama Traore det finns en klar sannolikhet, som ersättare för att stödja målet träffade pojken Espanyols målvakt.

Espanyol kvitterade med ursprung i första skottet kontra Ter Stegens mål som. Darder gjorde underbart mål som inom den fyrtionde minuten.

Den övriga halvleken debuterade via ett mål som resten av Barcelona, ​​​​Gavi besegrade Diego Lopez inom den 56:e minuten. Gästernas nöje förnekades resten av VAR för att annullerade målet p.g.a. Frankie De som Jongs offside.

På den topp resten av Barcelonas angrepp chockade Xavi men även hans besättning Raul De som Thomas. Eric Garcia missbedömde Darders passning, De som Toma hände ut ensam framför Ter Stegen men även fullföljde rutinmässigt handlingen.

Inom toppen resten av matchen pressade Barça på dock utan ut en betydligt allvarligare risk.

Inom den 95:e minuten fick Pique men även Melamed röda tillfällig men även inom den 97:e minuten reagerade Lukd De som Jong bäst på inlägget med ursprung i Traore men även satte slutresultatet.