Levante även har förlängt Bardis kontrakt mot 2024

0

Levante kommer säkert för att inte tenderar att tappa Bardi utan kostnad inom sommartid. Spanska “Cadena Försöker” meddelade tenderar att kontraktet med hjälp av den makedonska landslagsmedlemmen även har förlängts mot 2024.

Bardi även har kopplats ihop via det finns en övergång hela det finns en lång sikt ett tag, ett antal golfutrustning nämndes även inom vinter, å andra sidan i det långa loppet hände för att inte övergången. I enlighet med uppgifterna hemmahörande i Spanien använde för tillfället är den sist rankade klubben inom La Liga sannolikheten att förlänga för Bardis kontrakt totalt okomplicerat via och extra två säsonger.

Genom användning av denna flytt inom Levante att se till att de som tenderar att de som för att inte förlorar den makedonske fotbollsspelaren utan kostnad det följande sommartid, i fråga om klubben förebygga med hjälp av överlevnad inom den spanska eliten.

Den spanska klubben även har återhållsamma bekymmer samt måste ge 10 tusentals och tusentals euro mot sommaren, samt som mesta resten av de som de pengarna jag skulle inte vara kapabel till tillhandahållas hela genom försäljningen resten av Bardi. Mannen hände mot Levante Bardi 2017 hemmahörande i Ujpest, Ungern.[ad_2]

Leave a Reply