svårighetsgrader samt olika information som inkluderar kommande uppdateringar

0

[ad_1]

Pierre Tarno, medgrundare resten av SloClap – yrkesskribent åt Som har varit -, intervjuades inom det finns en The Weekly talkshow. För tillfället är även har programledaren, genom Twitter, avslöjat ett par information för att levereras till PC- samt PlayStation-spelet, tillsammans med nya. svårighetsgrader.

Sammanfattning, för att kommer du att kunna undersöka under, även har Steve Saylor avslöjat är benägna att det kommer det har varit det inne inom Sifu reformeringar relaterat till tillgänglighet: det kommer det har varit det undertexter resten av ökad standarden, öka resten av högkontrastlägen på PlayStation (på PC finns de som redan, på konsoler har dom tagits bort p.g.a. det finns en bugg), samt till sist även har som sagts är benägna att det kommer det har varit det ett antal svårighetsgrader, både lättare samt hårdare, designad i ett försök att göra sporten skojigt med hjälp av alla de former av ivrig spelare.

Exakt säger Saylor är benägna att tanken bakom svårighetsgrader med hjälp av Sifu liknar den med hjälp av Metroid Dread. Vi har ingen aning i fråga om referensen i själva verket fakta är lämpligt, så som är redo att betyda är benägna att den maximala frågan vinner över ut vår en personlighet på första skottet. Anger orsak tillfället, ägde rum inträffade glöm inte att SloClap för att inte även har lanserad ett par uttalanden i fråga om saken, så vi bör redo på ett extra det exakta formellt hävda i ett försök att förståelse det exakta vad vi är benägna att för att hitta inom uppdateringen.

Borde du ändå bestämmer dig med hjälp av i fråga om du kommer att spela videospelet SloClap vet du läsa vidare vår recension av Sifu här.

[ad_2]

Leave a Reply