Call of Duty närma sig är benägna att det har varit det vistelser på PlayStation även efter utgången resten av de som denna avtalen, det är det formellt

0

[ad_1]

Inom ett ett inlägg på hans officiella blogg, Microsoft även har det helt klarlagt saken call of Duty: närma sig är benägna att hålla det uppe är benägna att publicera seriens titlar även på konsoler PlayStation, även efter utgången resten av de som fördrag för att denna dag är mellan Activision samt Sony. Passagen med avseende på avgår inget hus med hjälp av någon person tolkning resten av ett annat signal och det är det väl värt är benägna att läsa sätt inom sin helhet:

Först även har ett antal kommentatorer frågat i fråga om vi kommer att är benägna att hålla det uppe släppa Activisions vanliga Call of Duty-spel på konkurrerande plattformar, för att Sonys PlayStation. Den uppenbara oron är är benägna att Microsoft är redo att göra Franachise exklusivt med hjälp av Xbox-konsoler hela genom för att begränsa för åtkomsten mot PlayStation-användare.

Som ett sätt att vara tydlig närma sig Microsoft är benägna att hålla det uppe är benägna att lansera Call of Duty samt olika vanliga Activision Blizzard-titlar på PlayStation så länge ett befintligt fördrag genom användning av Activision gäller. Vi förfogar över dessutom förbundit oss mot Sony är benägna att hålla det uppe släppa dem på PlayStation utöver nuvarande fördrag samt komma in förr eller senare, för att det är Sony-fans är redo att hålla det uppe är benägna att förmånen från spelen de som älskar. Vi behöver dessutom bära relaterade steg med avsikt att stödja Nintendos framgångsrika plattformar dessutom. Vi överväga är benägna att på detta är korrekt med hjälp av branschen, med hjälp av aktörerna samt med hjälp av vår administrativt centrum.

Varför behöver för att inte Microsoft göra Call of Duty mot det finns en Xbox-exklusiv, för att man mot instans gjorde genom användning av Zenimax-serien? Facit ges resten av sätt sammanhang inom vilket på detta ordställe ägde rum inträffade. Microsofts blogginlägg undertecknades resten av Brad Smith, företagets president, samt även har för att huvudmål är benägna att garanti marknaderna samt antitrusten är benägna att Microsoft för att inte närma sig är benägna att åkomma sina motståndare genom användning av förvärvet resten av Activision Blizzard. . Kort konstaterat, Microsoft behöver hålla sig borta från så ganska mycket för att potentiellt bekymmer inom godkännandefasen resten av avtalet samt av den anledningen erbjuder sätt trygghet mot alla de inom säkert väsentliga poäng, dem som anses vara förmodligen den mest kontroversiella.

Oavsett Phil Spencers försäkringar i fråganhade varit Microsoft tvungen är benägna att bära och extra ett steg med avsikt att klargöra situationen, tydligt med avsikt att ett antal hade tolkat orden hemmahörande i Microsoft Gamings VD för att är benägna att de som bara avsåg de som fördrag för att redan tecknats genom användning av Sony.

[ad_2]

Leave a Reply