Sony även har sänkt försäljningsprognoserna för att stödja konsolen för att stödja räkenskapsåret


Sony även har sänkta försäljningsprognoser ifrån PS5 i fallet med innevarande räkenskapsår, vilket sänker antalet sålda prylar för att förväntas senast inom mars 2022 i form av ett antal tiotusentals, är förutsatt på de som skyldigheter för att släpptes inom den tipsa resten av 3:e kvartalet.

Vi har varit försedd med betraktat enkla metoder till försäljningen är överdriven 17,2 miljoner enheterför att även om den är det finns en ganska mycket positiv figur placerar den nya konsolen bakom prestandan för att stödja PS4 även enkla metoder till halvledarkris även har har inte antagonistisk influenser inom spridningen resten av PS5.


PS5 fortsätter att vara svår att köpa på marknaden
PS5 av konstant är benägna att vara extrem att inköpa tillgänglig på marknaden

På detta innebär väsentligen dessutom det finns en revidering resten av försäljningsprognoserna för att stödja räkenskapsårets ultimata, för att sanningen är även har sänkts avsevärt resten av Sony.

Ytterligare det finns en inträde hade firman förväntad sig ha förmågan att lossa 14,8 tiotusentals PS5 genom innevarande räkenskapsår, för att slutar inom den tipsa resten av mars 2022, så uppgifterna bör väsentligen ha ändrats: de som nya prognoserna konversera i fråga om 11,5 tiotusentals PS5 erbjuds inom den tipsa resten av räkenskapsåret. “Dess värre”, förklarade Sony CFO Hiroki Totoki, “P.g.a. begränsa för att stödja delar inom produktionen, inget särskilt halvledare, även p.g.a. det finns en stigning resten av den ett tag för att krävs för att stödja distribution för att stödja bekymmer inom den världen produktionskedjan, även har vi reviderat ned prognosen för att stödja PS5-hårdvaruförsäljningen genom räkenskapsåret ytterligare 11,5 tiotusentals prylar.”

I enlighet med Totoki är dessa bekymmer avsedda är benägna att hålla fast vid det ett tag: “The begränsa utbudet resten av delar förväntas hålla fast vid det, så vi av konstant våra ansträngningar med avsikt att försök att upprätthålla jämna steg i form av den robusta behov på PS5″, förklarade finanschefen. Som finns inga exakta förutsägelser i fråga om enkla metoder till ganska mycket situationen närma sig är benägna att förbättras, vilket gör siffrorna ändå osäkra. den närmaste längre sikt.

För att stödja övrigt även har vi dessutom betraktat mjukvaruförsäljningen minskade under det senaste kvartaletgentemot det finns en stigning resten av PS Plus-prenumeranter.



Leave a Reply