släppdatum med hjälp av den fysiska versionen Vengeance Edition med hjälp av PS5 även PS4

0

[ad_1]

Microids även Sloclap-utvecklare meddelade releasedatum även innehåll material ifrån Sifu: Vengeance Edition, den fysiska versionen resten av sporten med hjälp av PS5 även PS4.

Sifu, som lovande kampsportsbaserade actionspelet, närma sig är benägna att debutera på Epic Games Store även PlayStation Store det efterföljande per vecka, å andra sidan dem som önskar som fysiska formatet bör markera datumet med hjälp av 3 maj 2022, som är lanseringsdagen med hjälp av Vengeance Edition.

Denna återförsäljarutgåva består av tydligt basspelet med hjälp av PS5 eller PS4, one Unik stålbok, 3 samlarlitografier, det finns en 48-sidig inbunden konstbok även digitalt ljudspår. Under är det finns en en bild för att utställning innehållet inom denna alternativ.

Innehållet inom Sifu: Vengeance Edition

Vengeance Edition är nuförtiden tillgänglig med hjälp av förbeställning hos utvalda brittiska säljare för att Game.co.uk med hjälp av priset resten av 44,99 kilo, eller drygt 50 €, inom linje via priset på den digitala versionen resten av Sifu med hjälp av PS5.

Sifu närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med hjälp av PS5, PS4 även PC (Epic Games Store) ifrån även via tisdag 8 februari. I fråga om du ej redan även har gjort som rekommenderar vi att du bara tittar på den spektakulär live-action lanseringstrailer.

[ad_2]

Leave a Reply