Kobayashi är efterträdaren ytterligare Funaki – OS-guldet inom den spädbarn hoppbacken!

Ryuyo Kobayashi vände den primära japanen att uppnå OS-guld inom backhoppning efter Kazuyoshi Funaki, efter du kommer att ha behållit ledningen efter den primära serien är benägna att inklusive ytterligare den olympiska pokalen ytterligare “4 Jumps”-titeln pojken vunnit förra månaden.

Kobayashi hoppade 104,5 men även 99,5 meter med tanke på att samla 275,0 den bästa poängen… på som spädbarn hoppet inom Peking, med tanke på slå österrikaren Manuel Fettner via 270,8 den bästa poängen… (102,5 men även 104 meter), för att hade som största hoppet inom 2:a serien är benägna att för att hoppa för ifrån 5:e tillräckligt med utrymme.

Trea hade varit chockerande nog polsken David Kubacki, även om pojken bara för att hade varit åtta efter första serien via 265,9 den bästa poängen… (104 men även 103 meter). Som slovenska esset Peter Prevc vände utan ut en medalj på fjärde tillräckligt med utrymme, då istället ledaren inom som normala klassificeringen inom världscupen, tysken Karl Geiger, gjorde det finns en den frustration men även vände bara för att 15.

Leave a Reply