God of War på PC är formellt det finns en “framgång” anger orsak Sony


Gud resten av krig, det föregående sporten hemmahörande i SIE Santa Monica Studio, ägde rum inträffade inte för länge sedan mot PC men även har mottagit det finns en stark främja. Vi är redo att ändå betrakta som för att ett Framgång? I enlighet med Sony är som formellt det finns en succé.

uppgav Sony: “Vi föreställa att som är det finns en vital tillväxtmöjlighet anger orsak Sony är benägna att släppa våra personlig spelet på ett antal plattformar, vilket framgår resten av framgången genom användning av PC-versionen resten av God of War men även olika förstapartyspel.”


Kratos hugger ner ett träd i God of War
Kratos hugger ner ett buskar inom God of War

Gud resten av krig detta är anledningen det finns en av framgång. Sorgligt nog även har Sony för att inte avslöjat exakta informationen, å andra sidan som ser ut tydligt är benägna att som även har överträffat siffrorna anger orsak Horizon Zero Dawn men även Days Gone. På detta är tydligt för att inte nytt, som ett resultat av vi inte för länge sedan märkte som Topp 10 bästsäljande spel på Steam men även God of War har varit först anger orsak 3:e gången.

En av många de som kommande matcherna närma sig PC Att tillägga Uncharted: Legacy of Thieves Collection: närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt på Steam men även Epic Games Store men även närma sig att införliva Uncharted 4 A Thief’s Avslut men även Uncharted The Lost Legacy.

I fråga om du ej blev nöjd än God of War, här är vår recension.



Leave a Reply