Ancelotti för att stödja valen kontra Bilbao: Jag planerade är benägna att göra modifieringschanser inom förlängningen

Real Madrid led ett överraskande nederlag kontra Athletic Bilbao samt slogs ut ur den spanska cupen i form av ett mål som inom den 89:e minuten.

Mannen hade varit för att inte i form av på matchen p.g.a. åkomma Karim Benzema, å andra sidan dessutom inom det finns en sådan belägenhet Luka Jovic, Gareth Bale samt Det finns en fara för att växte till vistelser på bänken, även när en av många dem förväntades ersätta fransmannen.

Tränaren Carlo Ancelotti skickade på ett händelse Azar som ett sätt att värma citerar, satte honom av den anledningen som igen på bänken samt skämde ut honom, vilket fick Bale är benägna att snicker ut.

“Gå byt ut Korsa för att stödja Kamavinga p.g.a. trötthet. “Jag hade det passande är benägna att göra fler förändringar samt jag planerade är benägna att för att använda sig av dem inom förlängningen, å andra sidan med beklagande, beklagligen, gjorde de som mål som samt jag hade för att inte ett tag är benägna att släppa kommer in olika lirare på planen”, nämnde Ancelotti.

Leave a Reply